Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΥ ΝΟΜ.

       


                                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε στην ευχάριστη  θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία του ΝΟΜ με τον προπονητή  ΝΟΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟ.
Ο κύριος ΝΟΝΑΣ  ως προπονητής  κωπηλασίας διατέλεσε από το 2009 εως το 2012 στην Ναυταθλητική  Ένωση Καστοριάς
Διάφορες διακρίσεις αθλητών σε συλλογικό και πανελλήνιο επίπεδο
Διακρίσεις αθλητών με την εθνική ομάδα κωπηλασίας
Ανάδειξη νέων αθλητών-αθλητριών από τις ακαδημίες
Από το 2012 εως το 2015 Προπονητής στον τομέα φυσικής κατάστασης αθλητών του ΣΧΟΚ.    Ανάδειξη των αθλητών Νίκο Βασιλείου και Αναστάσιο Βασιλείου με διακρίσεις Πρωταθλητές επί συναπτά έτη στις κατηγορίες παίδων- εφήβων με χρυσά μετάλλια στο αλπικό σκι και το σλάλομ.  Κατάκτηση 2 χρυσών μεταλλίων για τον Αναστάσιο Βασιλείου στους διεθνείς αγώνες 2015.
Καλωσορίζουμε τον νέο  συνεργάτη μας και ευχόμαστε μαζί με τον καταξιωμένο προπονητή του ΝΟΜ κύριο ΤΣΑΛΟΥΧΟ ΙΩΑΝΝΗ καλή  πορεία και πάντα επιτυχίες στο έργο τους.

Μελετάμε, ερευνάμε και σχεδιάζουμε με έμπνευση για να χτίζουμε θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον. Με στόχο την βελτίωση των εγκαταστάσεων και των μέσων  λειτουργίας της καθημερινότητας δίνουμε την δυνατότητα σε δεκάδες αθλητές μας να διακρίνονται.  Βάζουμε τις βάσεις για υποδομές με ανθρώπινο πρόσωπο.
  Αφουγκραζόμαστε την εποχή, παραμένουμε πάντα εμείς και προχωράμε μπροστά. Με νέα προοπτική επενδύουμε στη βελτίωση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων  όλων των αθλητών αθλητριών  μας..
Όχι ξύλινα λόγια.   Έργα.   Οι ασφαλέστεροι μάρτυρες των λόγων μας είναι τα έργα και τα έργα μας μάς επαληθεύουν καθημερινά. Σχεδιάζουμε τα πάντα από την αρχή. Τώρα χτίζουμε. Δεν σταματάμε στο σήμερα. Κάνουμε σχέδια για το μέλλον. 

Το
Δ.Σ

ΝΟΜαυροχωριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιραστείτε το στο Facebook